Stanje predsednika opštine Paraćin stabilno posle jučerašnje saobraćajne nesreće

Iz Kliničkog centra u Kragujevcu, gde je Vladimir Milićević na lečenju, kažu da je on hemodinamski stabilno i da se sprovode potrebne mere intenzivnog lečenja i nege

27.11.2022. 16:29
  • Podeli:
Pešački prelaz_pješački prijelaz_zebra_Foto Pixabay-1669560177512.webp Foto: Pixabay

Stanje predsednika Opštine Paraćin Vladimira Milićevića je stabilno, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške povrede opasne po život.

U Kliničkom centru u Kragujevcu, gde je Milićević na lečenju, za RTS je rečeno da je on hemodinamski stabilno i da se sprovode potrebne mere intenzivnog lečenja i nege.

"Pacijent je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra", rečeno je u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Vladimira Milićevića je juče na pešačkom pelazu u Ćupriji udario kombi i on je zadobio teške povrede opasne po život.

U bolnicu je primljen sa višestrukim povredama lica, grudnog koša, trbuha i male karlice. Policija je uhapsila vozača kombija koji je pobegao sa lica mesta.

Reč je o S. M. (1992), koji je osumnjičen za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()