Strašna nesreća kod Prokuplja: Dva dečaka teško povređena u sudaru auta i motora

Na licu mesta je policija

09.08.2023. 19:38
  • Podeli:
policija mup srpska policija shutterstock_1676560702-64d29d54861e6.webp Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 18 časova dogodila na putu Gornja Trnava– Šumarovac teško su povređene dva maloletnika, jedan ima četrnaest, drugi šesnaest godina, piše Kurir.

Kako se nezvanično saznaje došlo je do kontakta između automobila i motora na kojem su obojica bili.

Na lice mesta su izašla dva vozila Hitne pomoći Doma zdravlja u Prokuplju i pružile pomoć povređenima.

Kako je potvrđeno u Urgentnom centru prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" na ovom odeljenju su primljene dve osobe, jedna je svesna, a druga nije.

Oba dečaka su hitno prebačena na dalje lečenje u niški Klinički centar.

Na licu mesta je policija.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()