Strašno nasilje u Obrenovcu: Devojka (36) krvnički pretučena i zatočena danima

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv).

07.09.2023. 11:09
  • Podeli:
policija-rotacija-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu, sud je odredio pritvor do 30 dana N.G. (41) iz Bariča, osumnjičenom da je 36. godišnju devojku iz Zemuna, držao zatvorenu u svojoj kući i tom prilikom joj naneo teške telesne povrede opasne po život.

Tužilaštvo je nakon saslušanja osumnjičenog predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

On je osumnjičen za krivična dela protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda opasna po život.

Sumnja se da je on devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, držao zatvorenu u kući od 26. do 30. avgusta, kada je ona uspela da se oslobodi i pobegne kod majke.

Kako Tanjug saznaje, devojka je primljena u bolnicu u teškom stanju i izvađena joj je slezina. Žrtva se i dalje nalazi u bolnici. 

Policiju su pozvali zaposleni u bolnici. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv).

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()