Svadbu prekinula tragedija: Nesreća kod Kremne, snimatelj preticao, pa podleteo pod kamion

Policija obezbeđuje mesto nesreće i radi se uviđaj.

17.09.2023. 11:30
  • Podeli:
Policija MUP Hitna Tanjug Zoran Žestić-64661bfcbefae.webp Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Oko 8 sati na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe povređene, a jedan muškarac iz Užica je poginuo.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bosanskih tablica i putnički automobil užičkih tablica u kome su bili povređeni i nastradalo lice. Vozač kamiona je nepovređen.

Na licu mesta mogao se videti crni gusti dim koji je nastao usled požara koji je izbio na kamionu i rasuto staklo po putu.

Nezvanično se saznaje da je bila svadbena kolona koja je išla iz Užica na Mokru Goru. U jednom momentu automobil sa snimateljem je pošao u preticanje kolone. Naišao je kamion iz suprotnog smera i automobil je podleteo pod kamion.

U gašenju požara je učestvovalo oko 10 vatrogasaca sa pet vatrogasnih kola, koji su ubrzo lokalizovali i ugasili požar. Pomoć povređenim ukazivali su lekari iz dvoje kola hitne pomoći.

Policija obezbeđuje mesto nesreće i radi se uviđaj. Saobraćaj na ovom delu puta je potpuno obustavljen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()