Svedok incidenta u beogradskoj džamiji u šoku: Psovao nam majku, stavio mi nož pod grlo

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati

15.11.2023. 10:41
  • Podeli:
policija srbija mup srbije-6537a00a2bc17.webp Foto: MUP RS

Beogradska policija uhapsila je M. K. (48) pošto je u dvorištu Bajrakli džamije pretio vernicima da će ih ubiti, a skalpelom pokušao da povredi N. L.(40).

Njemu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Kako se saznaje, M. K. je u nedelju pijan ušao u dvorište Bajrakli džamije i pretio vernicima da "će ih ubiti, da je on Mosad, psovao im majku".

"Skalpel od 10 centimetara mi je stavio pod grlo. Sve vreme nam je psovao majku, govorio da je Masad i da će da nas povredi. Uspeo sam da se izborim da me ne poseče", opisao je svedok drame.

Prema informacijama, M .K. je imao oko dva promila alkohola u krvi.

Njemu se na teret stava izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()