'Svi stanovi do poslednjeg sprata oštećeni': Novi detalji stravičnog požara na Novom Beogradu

Oglasio se komandant Vatogasno-spasilačke brigade Beograd

24.06.2024. 09:15
  • Podeli:
vatrogasci požar novi beograd-66791c6303a8d.webp Foto: UNA

Komandant Vatogasno-spasilačke brigade (VSB) Beograd Dragan Miković rekao je da je (VSB) jutros u 6.21 sati dobio dojavu da je došlo do požara u kafiću na Novom Beogradu i da su prve ekipe na licu mesta bile u 6.25 sati,   naglasio da u požaru nema povređenih, a da su svi stanovi iznad kafića, do poslednjeg sprata oštećeni. 

"Ceo restoran je bio u plamenu i bili su ugroženi stanovi koji se naaze iznad restorana. Svi stanovi, do poslednjeg sprata su oštećeni od požara. U požaru nema povređenih, lokalizovan je i vrši se kontrola stanova da budemo sigurni da u stanovima nema nikoga.U gašenju je učestvovalo devet vatrogasnih vozila i 27 vatogasaca spasilaca", rekao je Miković. 

On je apelovao na građane da kada su ekipe VSB na terenu, slušaju njihova uputstva i da se ne vraćaju u stanove dok ne bude sigurno, odnosno dok im vatrogasci ne kažu da je bezbedno da se vrate u svoje stanove. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()