Telo jednog dečaka koji je nestao u Apatinu izvučeno iz Dunava

Nezvanično, ribari su pronašli telo mališana 45 kilometara nizvodno od mesta na kom su dečaci A.M. i P.B. ušli u Dunav

07.06.2023. 13:01
  • Podeli:
recna-policija-foto-mup-srbije.jpg Foto: MUP

Telo dečaka A.M. (9) iz Apatina pronašli su ribari 45 kilometara od mesta gde je 29. maja ušao u Dunav i nestao u toj reci. Osim njega tada je nestao i P.B. (10) za kojim potraga i dalje traje.

Kako se nezvanično saznaje, ribari su pronašli telo mališana 45 kilometara nizvodno od mesta na kom su dečaci A.M. i P.B. ušli u Dunav, javlja Blic.

Podsetimo, dečaci su prošlog ponedeljka bili u školi, u prepodnevnoj smeni. P.B. je došao kući iz škole oko 14.30 časova, ostavio je knjige, i zajedno sa A.M. otišao da se vozi biciklom.

Dečasima se od tada gubi svaki trag.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()