Telo muškarca nađeno na ulici u Beogradu

Telo je nađeno u Vlajkovićevoj ulici

10.10.2023. 11:02
  • Podeli:
hitna beograd wikimedia-64fc89057c3ee.webp Foto: Wikimedia

Telo muškarca R.R. nađeno je jutros oko 9 sati u Vlajkovićevoj ulici u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je on skočio sa terase stana koji se nalazi na trećem spratu, piše Telegraf.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Sledi istraga.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu


Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()