Telo muškarca pronađeno u blizini mesta curenja amonijaka

Pretpostavlja se da je reč o vozaču kamiona koji je, sinoć kasno uveče, nakon prevrtanja cisterne, izašao iz svog kamiona u pokušaju da se spase

26.12.2022. 12:47
  • Podeli:
policija_foto Pixabay.jpg Foto: Foto: Pixabay

U blizini mesta na kome se, nedaleko od Pirota, u nedelju dogodio ekološki akcident, kada se prevrnuo voz cisterna koji je prevozio amonijak, na pruzi je pronađeno telo sredovečnog muškarca.

Telo muškarca, pronađeno pored pruge ispod nadvožnjaka, je identifikovano. Blic saznaje da je reč o turskom državljaninu, vozaču kamiona. Sumnja se da je on, sinoć kasno uveče, u trenutku prevrtanja cisterne, izašao iz kamiona i pokušao da se spase.

Njegovo telo je pronađeno ispod nadvožnjaka, a pošto je bio mrkli mrak ne zna se da li je čovek pao ili skočio u pokušaju da beži. Obdukcija će pokazati šta je uzrok smrti Turčina, trovanje ili posledice pada.

Telo je rano jutros pronašao Nenad Paunović, vlasnik i novinar lokalnog portala Pirot Plus, koji je uspeo da dođe skoro do samog mesta nesreće. On je, kako je napisao, odmah o tome obavestio i Hitnu pomoć i Prijemno odeljenje pirotske bolnice i pokušao da dođe do ostalih nadležnih službi.

Kako je prethodno objavila agencija Tanjug, sinoć je preminuo sedamdesetčetvorogodišnji muškarac koji se iz pravca akcidenta kretao ka Pirotu. On je izgubio kontrolu nad svojim vozilom i prevrnuo se u jarak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()