Teška nesreća kod Aleksinca: Četiri osobe povređene u sudaru koji je izazvao traktor

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.

22.09.2024. 11:18
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Tri osobe su teško povređene dok je jedna zadobila lakše povrede u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u ataru aleksinačkog sela Draževac.

Do udesa je došlo oko 21.50 sati, a izazvao ga je traktor aleksinačkih tablica koji se lokalnim putem kretao bez osvetljenja i kojim je upravljao muškarac star 75 godina.

U udesu su učestvovali i vozilo „dačija“ beogradskih tablica, zatim „pežo“ aleksinačke registracije i teretno vozilo „mercedes“ beogradskih tablica.

Vozač traktora i ljudi koji su se nalazili u „dačiji“, muškarac star 61 godinu, žena od 50 i još jedna žena od 87 godina prebačeni su u niški Univerzitetski klinički centar.

Prema prvim informacijama tri osobe imaju teške a jedna lakše povrede.

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()