Teška nesreća kod Bele Reke: Sleteli motorom s puta, poginuo mladić

Drugi mladić se nalazi na intezivnoj nezi sa teškim povredama

29.07.2024. 12:24
  • Podeli:
hitna pomoć Zavod za hitnu medicinsku pomoć-654a4c310ac79.webp Foto: Zavod za hitnu medicinsku pomoć

Na putevima u šabačkom kraju vikend je protekao burnije nego ikada, pa su policajci i lekari imali znatno više posla nego uobičajeno.

U više saobraćajnih nezgoda teže i lakše je povređeno čak 13 osoba, od kojih je jedna podlegla povredama, troje je hospitalizovano u intenzivnoj nezi i na ortopedije Opšte bolnice „Dr Laza K. Lazarević“, a jedan povređeni je transportovan u Urgentni centar u Beogradu.

Ostali povređeni koji su zatražili lekarsku pomoć imaju lakše povrede i posle dijagnostike su pušteni na kućno lečenje.

„Lekari, na žalost, nisu uspeli da spasu život mladića N.R. (21) iz Bele Reke i on je podlegao povredama zadobijenim posle pada sa motora, dok je V.J. (24), koji je u istoj nezgodi zadobio teške telesnim povrede hospitalizovan u intenzivnoj nezi“, kaže izvor Telegrafa.

Nesreća se dogodila u subotu uveče u mestu Bela Reka kada su mladići motociklom sleteli sa puta i udarili u stepenice na ulazu jedne kuće, prenosi Telegraf.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()