'To se rečima ne može opisati': Jezivi detalji stradanja devojke u eksploziji u Paraćinu

Komšije se i dalje oporavljaju od šoka

21.02.2024. 12:21
  • Podeli:
hitna pomoć Zavod za urgentnu medicinu Beograd-654a4d0332975.webp Foto: Zavod za urgentnu medicinu Beograd

O devojci koja je preminula nakon stravične eksplozije plinske boce juče u njenom stanu, u zgradi u Paraćinu, komšije imaju samo reči hvale. Takav prasak i zvuk, kažu, rečima se ne može opisati, pa se i oni sami još oporavljaju od šoka.

Stanarka sa prvog sprata poznavala je i roditelje preminule devojke i kaže da je u pitanju divna porodica.

"Jadna naša komšinica je bila divna devojka, vrlo kulturna, sa svim komšijama je bila u fenomenalnim odnosima. Obožavala je životinje, hranila ih ispred zgrade", priča ona za Telegraf, pa otkriva detalje od tog kobnog dana.

"Ja sam 15 minuta pre eksplozije ušla u zgradu i tada sam srela i nju, našu komšinicu koja je stradala. Kratko smo se videle, pozdravile. Vraćala se sa posla. Petnaest minuta nakon što je ušla u stan dogodila se strašna eksplozija", priseća se komšinica.

Komšija koji živi u stanu ispod nesrećne devojke, dodaje da takav prasak u životu nije čuo.

"Verujte, ta jačina, taj zvuk se rečima ne mogu opisati", priča unezvereni mladić.

Od siline eksplozije mu je, dodaje, pao plafon na glavu.

U zgradi više ne može da se živi, pa su stanari smešteni u dva hotela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()