Tragedija kod Loznice: Vozilo sletelo sa puta, mladić (21) poginuo na licu mesta

Na mestu ove stravične nezgode bila je hitna pomoć koja je konstatovala smrt nastradalog mladića, a povređenog vozača prevezla u bolnicu

19.03.2024. 14:59
  • Podeli:
hitna pomoć, kragujevac, 4 okt 2023 - foto Tanjug Nebojša Raus (2)-655b0f420b803.webp Foto: Tanjug/Nebojša Raus

Mladić B. K. (21) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mestu Brezjak kod Loznice, kada je automobil marke "seat" kojim je upravljao N. J. (24) sleteo sa puta.

Kako mediji nezvanično saznaju, stravična nezgoda dogodila se sinoć oko 23 sata na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka.

"Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine, u mestu Brezjak, sleteo sa puta. Automobilom je upravljao N. J., koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo, njegovo telo našli su ispod automobila", rekao je za Informer izvor upoznat sa slučajem.

Na mestu ove stravične nezgode bila je hitna pomoć koja je konstatovala smrt nastradalog mladića, a povređenog vozača prevezla u bolnicu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()