Tragedija u Rakovici: U vatrenoj stihiji poginule najmanje dve osobe

Iz Hitne pomoći su rekli da još nemaju informacije o tome koliko ukupno ima žrtava i povređenih u ovom požaru

07.10.2024. 09:32
  • Podeli:
požar u luke vojvodića, rakovica - 7 okt 2024 - foto UNA-67038da647c79.webp Foto: UNA

Jutros oko 5.30 časova ekipe Hitne pomoći su intervenisale zbog požara koji se dogodio u Ulici Luke Vojvodića broj 91 u Rakovici, a prema rečima dežurnog lekara najmanje dve osobe su izgubile život.

Iz Hitne pomoći kažu da još uvek nemaju informacije o tome koliko ukupno ima žrtava i povređenih u ovom požaru.

Protekle noći su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći, koje su intervenisale ukupno 111 puta, od čega je 13 intervencija obavljeno na javnim mestima.

Bilo je više slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi alkoholisani su prebačeni na odeljenje toksikologije VMA na dalje lečenje.

Kao i svake noći, za pomoć su se u velikom broju javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i astmatičari i pacijenti sa bolovima u grudima, navode u Hitnoj pomoći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()