Tragedija u Sjenici: Snaja optužena (39) za brutalno ubistvo svekrve (66)

Aldina je optužena da je zločin počinila na svirep i podmukao način, što ovo delo čini jednim od najtežih krivičnih dela – teško ubistvo

23.10.2024. 10:06
  • Podeli:
hapšenje žena shutterstock-6466201030c38.webp Foto: Shuttersstock

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru podiglo je optužnicu protiv Aldine L.A. (39), osumnjičene za brutalno ubistvo svekrve B.L. (66), koje se dogodilo u selu u blizini Sjenice krajem maja ove godine.

Prema navodima tužilaštva, Aldina je optužena da je zločin počinila na svirep i podmukao način, što ovo delo čini jednim od najtežih krivičnih dela – teško ubistvo.

Tragedija se dogodila 28. maja, oko 22 sata, kada je, prema optužnici, osumnjičena nožem zadala smrtonosne povrede svojoj svekrvi u njihovom porodičnom domu. Nakon napada, Aldina je pobegla s mesta događaja, ali je ubrzo uhapšena sledećeg dana u Užicu, gde ju je policija lišila slobode.

Optužnica, koju bi u narednim danima trebalo da razmatra Viši sud u Novom Pazaru, predviđa kaznu od najmanje 10 godina zatvora, a maksimalno doživotnu kaznu. Tužilaštvo je predložilo produženje pritvora osumnjičenoj zbog težine krivičnog dela i mogućnosti bekstva.

Svemu prethodila svađa

Kako smo ranije pisali, Aldina L.A. je smatrala svekrvu krivcem što je morala da napusti supruga i decu.

Aldina L. A. je, nakon što je napustila supruga, živela u Bosni i Hercegovini i nekoliko dana pre zločina je došla u Užice sa devojkom koja je trebalo da joj pomogne oko dece koje je njen svekar doveo u Užice da ih vidi.


Tom prilikom, kako su pisali mediji, Aldina L.A. je iskoristila njegovo odsustvo iz kuće gde je živeo sa suprugom i otišla je u Dubnicu, prenosi Blic.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()