Tragedija u Sremskoj Mitrovici: Viljuškar pao na radnika

Mladić je, zbog teških povreda stomaka, karlice i popucalih vena, prebačen je u Urgentni centar u Beogradu, gde je sinoć i preminuo

30.03.2023. 14:18
  • Podeli:
viljuskar_pixabay-3.jpeg Foto: Pixabay / Ilustracija

Dvadesetčetvorogodišnji mladić Dalibor Krčelić preminuo je sinoć od povreda zadobijenih na radu u privatnoj topionici i valjaonici "Metalfer" u Sremskoj Mitrovici.

Na njega je u utorak pao viljuškar i naneo mu teške povrede, zbog čega je prvo hospitalizovan u bolnici u Sremskoj Mitrovici, piše Nova.rs.

On je, zbog teških povreda stomaka, karlice i popucalih vena, prebačen je u Urgentni centar u Beogradu, gde je sinoć i preminuo.

Do nesreće je došlo prilikom istovara i čišćenja vagona, na koloseku koji se nalazi van proizvodnog pogona kompanije.

Izvršni direktor kompanije "Metalfer" Jelena Zakonović je izjavila da je kompanija odmah preduzela mere kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do nesreće, budući da, rekla je ona, kompanija ima veoma jasne procedure zaštite na radu, preneo je Tanjug.

"Izražavamo iskreno žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Duboko saosećamo sa bolom porodice preminulog kolege i pružićemo svu pomoć. Na raspolaganju smo nadležnim državnim organima i saopštićemo detaljne  informacije nakon što istraga bude okončana i sve činjenice utvrđene", rekla je ona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()