Tukli ga do smrti: Osuđena trojica mladića za ubistvo veterinara iz Bogatića

Nesrećni čovek je ubijen ispred kafića u centru grada, kada je pokušao da odbrani prijatelja kojeg su mladići napali

18.10.2024. 17:31
  • Podeli:
suđenje, sudnica, sudija, presuda, lisice, crna hronika, sud - profimedia-6554b78f5d105.webp Foto: Profimedia

U Višem sudu u Šapcu izrečene su prvostepene presude trojici optuženih za ubistvo veterinara Borisa Dražića (44) iz Bogatića u julu prošle godine.

B. S. (22) iz Prokuplja osuđen je na maksimalnu kaznu u trajanju 20 godina, L. Đ. (18) iz Bogatića na 19 godina i D. D. (20) iz Bogatića na 18 godina zatvora.

"Za ovo krivično delo je zaprećena zatvorska kazna od 10 godina do doživotne. Pošto su okrivljeni u vreme izvršenja dela bili mlađi od 21 godine u tom slučaju je maksimalna kazna 20 godina", naveo je izvor za Telegraf.rs.

Podsetimo, veterinar je ubijen ispred kafića u centru Bogatića kada je nameravao da odbrani prijatelja kojeg su napala trojica mladića. Tek što je krenuo dobio je snažan udarac u glavu od kojeg se kao pokošen srušio na trotoar. Dok je ležao bez svesti nastavili su da ga šutiraju nogama po glavi i telu.

Nije se probudio iz kome, a povrede koje zadobio bile su kobne i preminuo je tri dana kasnije u Kliničkom centru u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()