Tužilaštvo dalo nalog za istragu napada pasa na novinara Radosavljevića

Pre svega se utvrđuje da li su psi vlasnički, ko je vlasnik pasa i zašto su se našli van dvorišta, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

05.01.2023. 10:48
  • Podeli:
vladan radosavljević youtube printscreen pg mreža-63b5a7c1c5706.webp Foto: Printscreen Youtube PG mreža

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa na novinara Vladana Radosavljevića (62) 3. januara u Velikoj Ivanči, koji je od posledica ujeda preminuo.

Kako se navodi u saopštenju, pre svega se utvrđuje da li su psi vlasnički, ko je vlasnik pasa i zašto su se našli van dvorišta.

Tužilaštvo će blagovremeno obaveštavati javnost o daljim koracima u ovom slučaju.

Podsetimo, iz Veterine Beograd su naveli da su tri psa bili vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu. Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada gradskoj opštini Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Radosaljević je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta, i njegovo telo je odvezeno na obdukciju. Njegova supruga je teže povređena, rečeno je ranije Tanjugu iz MUP-a.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()