Tužilaštvo traži zatvor za ženu koja je zlostavljala i mučila dete kojem je bila lični pratilac

Sumnja se da je krivično delo izvršeno u periodu od 6. do 8. novembra

30.11.2023. 15:59
  • Podeli:
zatvor kragujevac 1 nebojša raus tanjug-1668521766839.webp Foto: Nebojša Raus/Tanjug

Na Novom Beogradu, nedavno je uhapšena D. G, zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje. Kako je istraga pokazala, ona je u periodu od 6. do 8. novembra počinila to krivično delo nad maloletnim detetom čiji je bila angažovani lični pratilac.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, posle saslušanja osumnjičene kao i nakon ispitivanja zakonskog zastupnika maloletne oštećene, Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo optužni predlog protiv D. G.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da sud nakon održanog glavnog pretresa okrivljenu osudi na kaznu zatvora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()