U Jagodini uhapšen osumnjičeni za ubistvo žene

Kako se sumnja, ženu je ubio noćas

28.03.2023. 21:31
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su B.M. (1977) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopšteno je danas iz Policijske uprave Jagodina. 

Kako se sumnja, on je noćas, u svom stanu, zadao više udaraca po telu tridesetpetogodišnjoj ženi koja je od zadobijenih povreda preminula.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()