U jednom automobilu bila cela porodica: Teška saobraćajna nesreća kod Bačkog Petrovca

Povređeni su prebačeni u Klinički centar Vojvodine

06.10.2024. 14:35
  • Podeli:
saobraćajna nesreća sudar kod bačkog petrovca, bački petrovac - 6 okt 2024 - foto TANJUG SAŠKA DROBNJAK 1-670291f4355c2.webp Foto: TANJUG/SAŠKA DROBNJAK

U saobraćajnoj nesreći zbog koje je obustavljen saobraćaj na ulasku u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, smrskana su dva automobila.

Jedan muškarac (36) prevezen je u svesnom stanju sa politraumatskim povredama u Urgentni centar KC Vojvodine na hirurgiju, rekao je za Tanjug dr Zoran Krulj iz UKC Vojvodine.

Do nezgode je došlo u 12.26 časova, na ulasku u Bački Petrovac iz Rumenke, na mostu. Prema prvim slikama, oba automobila su uništena, a jedan visi sa samog mosta.

Novosadska hitna pomoć reagovala je na poziv za ispomoć Hitne pomoći Bačkog Petrovca. Na licu mesta su i vatrogasci.

Prema prvim nezvaničnim izveštajima, u jednom vozilu je bila porodica, koja je prevezena u Klinički centar, ali to još nije potvrđeno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()