U pola noći ostavili bebu na trotoaru u Kragujevcu

Pripadnici MUP Kragujevac brzo su prebacili bebu u UKC Kragujevac u saradnji sa nadležnom ekipom hitne pomoći.

10.01.2023. 11:00
  • Podeli:
beba (2)-1669372133310.webp Foto: Pixabay

Jedan prolaznik sinoć je na trotoaru u Kragujevcu oko 2 sata i 45 minuta našao dečja kolica sa bebom.

Kako prenosi portal ucentar.rs, Kragujevčanin je pošao uz Zmaj Jovinu ulicu u pravcu Univerzitetskog kliničkog centra. Nije očekivao da će naleteti na bilo šta neobično, međutim dečja kolica sa bebom starom tek godinu dana nalazila su se na trotoaru u neposrednoj blizini kolovoza.

Kako navodi portal, prolaznik se neviđeno uplašio, nasred ulice zatekao je dete bez roditelja ili bilo kakvog znaka koji bi ukazao na razlog što se tu nalazi.

Kada je video da nema nikoga, on je momentalno pozvao policiju.

Pripadnici MUP Kragujevac brzo su prebacili bebu u UKC Kragujevac u saradnji sa nadležnom ekipom hitne pomoći.

Na svu sreću dete je dobro, pregledano je od strane stručnjaka i nema povreda.

U toku je procedura predaje deteta hraniteljskoj porodici.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()