Ubile rođaka zbog kuće: Podignuta optužnica protiv dve sestre i njihove majke

Zločin se desio proletos u Kovinu

22.11.2023. 11:08
  • Podeli:
hapšenje žena shutterstock-6466201030c38.webp Foto: Shuttersstock

 Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv A.I. (45), B.I. (46) i njihove majke M.I. (73), zbog sumnje da su 23. maja zajedno ubile rođaka V.I. iz Kovina, sa kojim su u prethodnom periodu bile u poremećenim imovinskim odnosima.

One se optužnicom terete da su sa umišljajem, u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne i bitno, usled kombinacije afekata straha i gneva srednjeg intenziteta, zajedničkim učestvovanjem u radnji izvršenja, lišile života sada pokojnog V.I, odnosno za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, navodi se na sajtu tog tužilaštva.

Okrivljene se nalaze se u pritvoru od 23.maja

Predlog tužilaštva je da im se pritvor produži, jer način izvršenja krivičnog dela i težina posledice krivičnog dela dovele su do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

U optužnici se navodi da je tog dana na tavanu kuće došlo do fizičkog sukoba između oštećenog i okrivljenih, te su mu one zadale više udaraca pesnicama, šakama i laktom u predelu glave i tela, a zatim su ga rukama udavile. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()