Ubistvo devojke u Ripnju: Osumnjičeni priznao zločin

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju

12.04.2023. 15:41
  • Podeli:
policija srbija mup rs-63fb32660cf1d.webp Foto: MUP RS

Više javno tužilaštvo u Beogradu saslušalo je Stojana Ilića (37) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio 16-godišnju devojku. On je priznao dela koja mu se stavljaju na teret.

Zločin, nakon koga je Ilić pokušao da ubije i tri člana porodice ubijene devojke, dogodio se u ponedeljak u Ripnju.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju, piše Blic.

Osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnih dela za koja se tereti i detaljno izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Ilić je 10. aprila oko 14:30 časova iz porodične kuće ubijene odvezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Ilić je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja. Devojku je oborio je na zemlju, svukao je, i potom joj naneo više uboda nožem u predelu stomaka, levog ramena i vrata sa zadnje strane. Usled teških telesnih povreda devojka je kasnije preminula.

On se potom vratio do porodične kuće preminule i tamo nožem naneo više lakih i teških telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku, nakon čega je napustio kuću, uz pretnju da će se vratiti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()