Učenik iz Mirijeva napravio spisak đaka koje želi da ubije: Brza reakcija nadležnih

Odmah su obavešteni roditelji đaka, a ubrzo je u školu stigla i njegova majka

08.05.2023. 18:52
  • Podeli:
rotacija-mup-srbije-645460833e0e7.webp Foto: MUP Srbija

Učenik iz Mirijeva koji pohađa OŠ "Despot Stefan Lazarević" napravio je danas spisak đaka koje želi da ubije, saznaje Telegraf.

Beogradska policija privela je učenika šestog razreda jer je kod njega pronađen spisak đaka koje je hteo da ubije. On je pored imena svakog učenika napisao koliko će metaka ispaliti u njega.

Sve se izdešavalo u prepodnevnim časovima za vreme 4. časa. On je spisak napravio na času, odmah je reagovao predmetni nastavnik i razredni starešina koja je dovela učenika u kancelariju direktora.  

Odmah su obavešteni roditelji đaka, a ubrzo je u školu stigla i njegova majka, a maloletnik je u njenom prisustvu napisao izjavu u kojoj tvrdi da se samo šalio.

Pokrenut je vaspitni rad sa učenikom, a odeljenske starešine obaviće razgovor sa svim đacima na ovu temu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()