Ugrožavanje sigurnosti: Pritvor za osumnjičenog da je pretio kolegama u Pošti

R. S. je prethodno, 22. marta, saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

23.03.2024. 12:04
  • Podeli:
pritvor, zatvor - shutterstock-658ef341dfdb1.webp Foto: Shutterstock

Treći osnovni sud u Beogradu je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredio pritvor u trajanju od 30 dana za R. S. (rođen 1968.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz odredbe člana 138 stav 2 Krivičnog zakonika. 

Kako je saopštilo Tužilaštvo, R. S. je osumnjičen da je 13. marta 2024. godine, na Novom Beogradu, u prostorijama Javnog preduzeća "Pošte Srbije" svojim kolegama upućivao pretnje, govoreći im da će doneti pištolj i bombu i da će ih sve ubiti, što je kod oštećenih stvorilo osećaj straha i zabrinutosti za život i telo. 

R. S. je prethodno, 22. marta, saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()