Uhapšen bahati vozač sa Brankovog mosta: Vozio u kontra smeru i trotoarom

Sprovođenje osumnjičenog u prostorije tužilaštva radi saslušanja određeno je za sutra

23.10.2023. 21:55
  • Podeli:
Tan2023-10-2221331564_3 srpska policija mup policija svetlo rotacija vladimir šporčić-6536ce84eb91e.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Novi Beograd odredilo je danas zadržavanje I.U. (2000.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti iz člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

On se sumnjiči da je 13. oktobra oko ponoći upravljao vozilom marke "Dačia Logan", dok se vlasnik vozila nalazio na mestu suvozača i da je vozio u kontrasmeru ulicom Ušće BB pored "Skejt park Ušće", nakon toga skrenuo levo u ulicu Bulevar Mihajla Pupina u smeru ka gradu.

Tu se I.U. kako je saopšteno iz MUP-a, prilikom ulaska na Brankov most popeo vozilom na trotoar koji je posebnom ogradom odvojen od kolovoza, namenjen za kretanje pešaka, čime je izazvao opasnost za život ili telo ljudi koji su se sklanjali sa trotoara, nastavljajući kretanje Brankovom ulicom ka Zelenom vencu.

Sprovođenje osumnjičenog u prostorije tužilaštva radi saslušanja određeno je za sutra, dodaje se u saopštenju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()