Uhapšena četvorica muškaraca zbog prebijanja i ubadanja Kubanca u Novom Pazaru

Kako se sumnja, 24. februara ove godine, tokom rasprave oko parkinga, Kubanac (34) je najpre udario 50-godišnjeg muškarca

27.02.2024. 16:25
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četvorice muškaraca iz ovog grada starosti 50, 34, 21 i 18 godina, osumnjičenih za nasilničko ponašanje.

Kako se sumnja, 24. februara ove godine, tokom rasprave oko parkinga, 34-godišnji muškarac iz Kube udario je 50-godišnjeg muškarca.

Posle toga, 50-godišnjak je sa sinom i dvojicom prijatelja ušao u ugostiteljski objekat u kojem je bio Kubanac i, kako se sumnja, zadali su mu više udaraca, a jedan od njih ga je i posekao nožem.

Državljanin Kube je zadobio lake telesne povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()