Uhapšena državljanka Turske na Aerodromu u Nišu: Probala da švercuje "rolekse" u Istanbul

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati

14.11.2023. 20:56
  • Podeli:
hapšenje žena shutterstock-6466201030c38.webp Foto: Shuttersstock

U nastavku akcije na suzbijanju korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Upravom carina, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su danas tursku državljanku U.S. (1974) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krijumčarenje.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je na Aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, na letu za Istanbul, kod osumnjičene pronašla dva sata marke „Rolex“, koje ona nije prijavila carinskim i policijskim službenicima prilikom napuštanja Srbije, iako je bila u obavezi da to učini.

U.S. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()