Uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo na benzinskoj pumpi u Subotici

Do tragedije je došlo posle fizičkog obračuna dve grupe mladića

30.11.2023. 10:21
  • Podeli:
hapšenje osumnjičenih za ubvistvo u subotici - foto Tanjug OMK Mup Republike Srbije PU Subotica  (1)-656863a3863b6.webp Foto: Tanjug/OMK Mup Republike Srbije PU Subotica

Dvojica osumnjičenih uhapšena su zbog ubistva Filipa Zeljkovića u Subotici, rečeno je jutros Tanjugu u Policijskoj upravi Subotica.

Kako je ranije potvrđeno Tanjugu u subotičkoj policiji, ubistvo se dogodilo oko ponoći 15. oktobra na benzinskoj pumpi na Segedinskom putu u Subotici.

U policiji su tada rekli da je pucnjava usledila posle fizičkog obračuna dve grupe mladića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()