Uhapšena majka koja je tukla nastavnicu svog sina u OŠ "Jovan Dučić": Tužilaštvo se oglasilo

Uhapšena će sutra biti saslušana u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršila krivična dela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti

14.06.2024. 10:05
  • Podeli:
uhapšena žena, hapšenje - profimedia-65859d4ac9da3.webp Foto: Profimedia

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je odredila zadržavanje od 48 sati A.R. (32), osumnjičenoj da je u osnovnoj školi na Novom Beogradu OŠ "Jovan Dučić" vređala, pretila i udarila nekoliko puta nastavnicu škole u koju ide njen sin. 

Uhapšena će sutra biti saslušana u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršila krivična dela zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Ona se tereti da je 13. juna u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom svog sina, nastavnici pretila smrću, vređala je, počupala je za kosu i udarila nekoliko puta nanevši joj lake telesne povrede. 

Oštećena je navela da joj je povređeno ljudsko dostojanstvo i da oseća strah za svoju bezbednost, a ovaj događaj je izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi.

“Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija”, navedeno je iz tužilaštva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()