UNA proverava: Šta se dešava u napuštenoj horor zgradi na Zvezdari

Zgrada u kojoj izbijaju požari, pronađen leš, postojali su seksualni napadi

Autor: Web UNA TV
28.03.2024. 20:55
  • Podeli:

Ubistva, silovanja, narkotici i požari. Zvuči kao scena iz horora, ali nažalost ovo nije film već realnost u jednoj napuštenoj zgradi na Zvezdari, koja se nekoliko puta i zapalila. 

U zgradi koja se nalazi prekoputa Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ pre tri noći je ponovo izbio požar, treći u poslednjih godinu dana. Objekat čija je gradnja prestala pre 15 godina postao je leglo zavisnika, silovatelja, beskućnika i migranata. 

,,Oko 3 sata su zazujale ove sirene i kroz prozor sam pogledala - naravno kada sam videla kola za gašenje požara, šta će oni ovde. Kada su stali ovde sve mi je bilo jasno. Gore iznad na vrhu je samo kuljao dim. Nije se video plamen kao prošli put," objašnjava za UNU stanarka obližnje zgrade Dušica Gojković Cerović.

Samo tri dana pre izbijanja požara dogodio se još jedan incident.

„Od njih smo saznali da su pronašli leš i nekog crnca su uhapsili koliko sam ja čula. Tu smo imali i razne oblike seksualnog napada. Ma katastrofa, horor film... niko ništa."

Stanari okolnih zgrada zabrinuti su za svoju bezbednost. Kako kažu, nadležni ne čine ništa da reše ovaj problem. 

UNA je pokušala da dobije odgovor iz opštine Zvezdara, ali do emitovanja ove priče,nismo dobili odgovor. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()