Uroš Pašajlić pred sudijom izneo sramnu odbranu: Otac negirao da je držao ćerku zaključanu u kupatilu

Devojčicu je policija zatekla zaključanu u kupatilu, nakon što je Pašajlićeva partnerka prijavila zlostavljanje

05.10.2023. 16:19
  • Podeli:
Uros Pasajlic foto MUP Srbije-64231dfa3b279.webp Foto: MUP Srbije

Uroš Pašajlić danas je izneo odbranu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde mu se sudi za zlostavljanje svoje partnerke Ivane L. (46) i da je svoju ćerku (9) držao zaključanu, izgladnelu i dehidriranu u stanu na Zvezdari. Na današnjem suđenju je priznao da je ćerkicu držao u stanu samu, bez osnovnih uslova za život, dok je izneo detaljnu odbranu i negirao da je mučio partnerku.

Povodom navoda da je zlostavljao i mučio svoju partnerku Ivanu L. (46), Pašajlić je negirao izvršenje krivičnog dela na prošlom suđenju, koje je održano 8. septembra. On je međutim priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret a odnosi se na njegovu maloletnu ćerku.

On je na suđenje doveden iz pritvora.

"Nisam je zaključao u kupatilu"

Danas je izneo odbranu, u vezi ćerke je rekao svega nekoliko rečenica, dok je o navodima za mučenje partnerke izneo iscrpnu i obimnu odbranu.

"Što se tiče nasilja u porodici, za moju maloletnu ćerku, osećam veliku krivicu što sam to dopustio da upadnem u to stanje, bio sam pod uticajem različitih opijata i što sam dopustio drugim ljudima da manipulišu sa mnom ", kratko je rekao Pašajlić.

On je sve vreme pričao mirnim, ravnim glasom.

Na početku suđenja, negirao je pred sudijom da je devojčicu držao zaključanu u kupatilu.

Rekao je da je 19. marta izašao iz stana. Zatim je rekao da ne želi više da priča o ćerki i da neće da odgovara na pitanja sudije i tužioca.

Odbrana Uroša Pašajlića je optužila Ivanu L. da laže, zbog konzumiranja psihoaktivnih supstanci.

Takođe, odbrana je predložila da se iz fitnes studija uzmu spisi jer odbrana ima saznanje da je Ivana L. odlazila tamo, a rekla je da je on držao zatvorenu u stanu. Ovaj predlog je odbijen.

Pašajlićev advokat je na prošlom suđenju dostavio sudu dokumentaciju iz Centra za socijalni rad Zvezdara u kojoj se navodi da se Pašajlić odrekao roditeljskog prava na devojčicu i gde priznaje svoju grešku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()