Užas u osnovnoj školi u Nišu: Pao video-bim, povređena tri đaka i dve nastavnice

Iz UKC Niš navode da su svi svesni, orijentisani i komunikativni

31.03.2024. 21:02
  • Podeli:
hitna-65f822dae5ca8.webp Foto: TANJUG/ BRANKO LUKIĆ

Pet osoba povređeno je danas kada je u dvorištu osnovne u Nišu pao video-bim, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako je saopšteno iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš, povređena su tri deteta i dve nastavnice.

Prema saopštenju, 12-godišnjeg M. I. pregledali su dečiji hirurg i neurohirurg zbog povrede glave i on je, po odluci dečijeg hirurga, zbog povrede lakta preveden na dečiju hirurgiju.

T. R. (11) i P. L. (11) pušteni su kući sa lakšim povredama. Učiteljica M. S. (27) je u procesu dijagnostike, dok je nastavnica G. R. nakon pregleda ortopeda i grudnog hirurga otpuštena.

Iz UKC Niš navode da su svi svesni, orijentisani i komunikativni.

O incidentu je obavšteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()