Užas u Vranju: Učenicu osnovne škole napali psi lutalice za vreme časa fizičkog

Roditelji tvrde da je devojčica dobila višestruke povrede

04.12.2023. 13:47
  • Podeli:
pas, psi lutalice - shutterstock-656dca633f7d7.webp Foto: Shutterstock

Učenicu Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" u Vranju za vreme časa fizičkog vaspitanja napali su psi lutalice u dvorištu te škole.

"Nekoliko pasa je napalo naše dete i nanelo joj više povreda u predelu leđa, butine, kičme i ramena. Nažalost, jedna od tih rana morala je da bude i ušivena", rekli su uznemireni roditelji, a prenosi infovranjske.rs.

Incident se, inače, dogodio u četvrtak, 30. novembra oko 14 časova, za vreme trajanja prvog časa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()