Užasne vesti iz policije: Cmolić otkrio najstrašnije detalje ubistva Danke Ilić

Načelnik UKP je detaljno opisao kako su dvojica osumnjičenih izvršila zločin

05.04.2024. 12:15
  • Podeli:
ninoslav cmolić, 28 feb 2024 - R.Z. ATAImages-660fce55601a5.webp Foto: R.Z./ATAImages

Dvojica radnika "Vodovoda" iz Bora priznali su ubistvo male Danke Ilić, a detalji iz istrage ne prestaju da šokiraju sve u Srbiji.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući u Info jutru na Informer televiziji, izneo šokantno otkriće.

Naime, pošto su automobilom udarili Danku, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila!

"Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabeleženo čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju deteta, jer se dete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju", rekao je Cmolić.

Načelnik UKP je potom naveo i da jedan od osumnjičenih ima problema da se priseti svega.

"Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji", ispričao je Cmolić.

Inače, danas je nastavljena potraga za telom ubijene dvogodišnje devojčice, uz pretpostavku da će se ona nastaviti u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo. 

Juče je, naime, osim divlje deponije, gde su, po prvim izjavama, počinioci zločina bacili telo devojčice, pretraga izvršena na nekoliko lokacija - između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih u selu Luka.

Da podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a potraga za njom je trajala deset dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, posle desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()