Vatrena stihija nastavlja da pravi haos kod Aranđelovca: Prešla na drugu stranu brda ka Darosavi

Vatra guta drveće i nisko rastinje

03.09.2024. 17:45
  • Podeli:
požar aranđelovac-66d610a3d3274.webp Foto: Instagram/Printscreen/arandjelovac.opstina

Požar u Aranđelovcu i dalje nije lokalizovan, vatra je prešla na drugu stranu brda ka uzvišenju Vagan i Mesnoj zajednici Darosava.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Aranđelovac, mehanizacija i zaposleni u JKP "Bukulja", volonteri, meštani sela, kvadisti, dobrovoljci su na terenu i čine sve što je moguće da se u veoma nepristupačnom terenu požar stavi pod kontrolu, objavila je Opština Aranđelovac uz snimak vatre koja guta šumu u tom delu Aranđelovca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()