Velika akcija policije u Bačkoj Palanci: Uhapšena trojica zbog pokušaja ubistva

Trojica osumnjičenih zadržana su do 48 sati

08.07.2024. 14:58
  • Podeli:
policija srbije mup srbije-666b03d62d8d5.webp Foto: MUP Srbije

 Policija je u Bačkoj Palanci uhapsila dvadesetdvogodišnjeg meštanina N.S. zbog nanošenja teških telesnih povreda nožem. 

Kako je saopšteno iz PU Novi Sad on je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On je osumnjičen da je u petak, u Gajdobri, nožem naneo teške telesne povrede, opasne po život, dvadesetogodišnjaku iz Bačke Palanke.

Zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo pomoć učiniocu posle krivičnog dela, uhapšena su još dvojica meštana Bačke Palanke, J. G. (23) i M. Ć. (22).

Trojica osumnjičenih  zadržana su do 48 sati, a posle saslušanja nadležni sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio im je pritvor do 30 dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()