Zapadna Srbija: Počeo svinjokolj, počele i krađe mesa iz sušara

Iza lopova koji su ispraznili sušaru Branka Radojičića iz Bresnice ostali su samo manji komadi slanine i nekoliko kobasica koje kradljivci nisu videli ili nisu mogli da ih dohvate

15.12.2022. 16:28
  • Podeli:
Sušara_pušnica_suvo meso_suho_Foto Krunoslav Petrić Pixsell-639b3c9f3a735.webp Foto: Krunoslav Petrić / Pixsell

Sa početkom svinjokolja u zapadnoj Srbiji, seljaci se suočavaju sa problemom krađe mesa iz sušara i pušnica, pa su tako lopovi u samo jednoj noći Branku Radojičiću iz Bresnice ukrali iz sušnice okačeno meso od dve krmače, koje su težile oko 300 kilograma.

"Moja supruga je prvo videla otvorena vrata, a kad je ušla unutra, videla je da nema mesa", ispričao je Radojičić za Tanjug.

Iza lopova su ostali manji komadi prvenstveno slanine i nekoliko kobasica koje su se nalazile pod samim krovom sušare, pa ih kradljivci nisu videli ili nisu mogli da ih dohvate.

Branko je krađu prijavio policiji koja je izašla na lice mesta, ali se, kako kaže, ne nada da će se ući u trag onima koji su mu u samo jednoj noći odneli trud i posao koji su on i njegovi ukućani obavljali u poslednjih godinu dana.

"Četrdeset godina živim ovde i nikada se nije dogodila neka krađa do sada. Mi nismo zaključavali. Nije bilo potrebe. Nikada nas nešto ovako nije snašlo", rekla je Brankova supruga Cana

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()