Drama na plaži u Platamonu: Utopio se Srbin (63) u Grčkoj

Čovek je prevezen kolima Hitne pomoći u prvu bolnicu, međutim mogli su samo da konstatuju smrt.

07.07.2024. 13:02
  • Podeli:
plaža, more, grčka pixabay ležaljke suncobrani-668a75a2e89ae.webp Foto: Pixabay

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da se juče u popodnevnim satima u Grčkoj navodno dogodila tragedija, kada se muškarac (63) iz Srbije utopio na plaži u Platamonu.

"Upravo se na plaži u Platamonu čovek iz Srbije utopio. Sumnjaju na srčani udar", pisalo je juče u objavi na facebook stranici Grčka info, koju je jedan očevidac napisao. 

Prema nezvaničnim informacijama, čovek je bez svesti izvučen iz mora, dok su uznemireni turisti dozivali spasioce, koji su odmah pritrčali u pomoć, međutim, Srbinu nije bilo spasa.

"Pretpostavlja se da je čovek doživeo srčani udar još dok je bio u vodi. Sve se dogodilo negde oko 18 časova, a spasioci su odmah pokušali da mu pomognu, reanimirali su ga, ali bilo je kasno", pišu grčki mediji.

Kupači na plaži u Platamonu nisu mogli da veruju šta se dogodilo, kako prenose, bili su vidno uznemireni jer se sve izdešavalo pred njihovim očima i potpuno su bili van sebe. 

Čovek je prevezen kolima Hitne pomoći u prvu bolnicu, međutim mogli su samo da konstatuju smrt.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()