Akcija 'Parkiraj i bicikliraj': Kupite kartu za parkiranje i besplatno se vozite biciklom

Imamo 125 novih bicikala raznih vrsta, za biciklističku stazu, kao i one posebno namenjene za vožnju po pesku i šljunkovitom terenu, poručuju iz 'Parking servisa' Beograd

Autor: Jana Jakšić
12.04.2023. 19:30
  • Podeli:

Stiglo je proleće, s njim i lepo vreme, a postoji li bolji način nego iskoristiti ga na svežem vazduhu?

Skoro svi koji voze bicikl već su probudili svoje dvotočkaše iz zimskog sna, a rešenje se lako nađe i za one koji imaju automobil, a nemaju bicikl.

Dobra vest za Beograđane je da je i ove godine otvorena akcija  Parking servisa, "Parkiraj i bicikliraj" u okviru koje vozači u Beogradu, kupovinom karte za parkiranje svog automobila, stiču pravo da besplatno peuzmu bicikle na korišćenje.

"Ove sezone imamo jednu novinu, a to je da imamo 125 novih bicikala i to raznih vrsta. Imamo nove bicikle koji su za biciklističku stazu sa ovim tanjim gumama, a imamo i bicikle posebno namenjene za vožnju po pesku i šljunkovitom terenu sa malo širim gumama", kaže kordinator za informisanje JKP Parking servis Dragana Brdar i dodaje:

"S obzirom na to da se ova akcija organizuje ne samo ovde na parkiralištu Ade ciganlije već i na parkiralištu 'Milan Gale Muškatirović',  a i u garažama Zeleni venac, Obilićev venac i Masarikova se takođe mogu iznajmiti ovi naši bicikli".

Gužva u gradu i nedovoljno mesta za parking nešto je sa čim se vozači svakodnevno sreću, a upravo je to razlog zbog kog se sve više građana odlučuje da parkira svoje automobile i pređe na dvotočkaše.

Osim pozitivnog efekta na zdravlje korisnika, akcija ima i značajan doprinos u čuvanju životne sredine. Akcija "Parkiraj i bicikliraj" trajaće do prvog novembra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()