Beograd - dan posle: Šta je donela famozna subota od koje su svi strahovali

Burna nedelja i dan iza nas. Tenzija oko sedamnaestog septembra se napokon završila i, srećom, prošla bez većih incidenata. Sada, kada su se slegli utisci, naša Tijana Škodrić pričala je sa sugrađanima - kako se osećaju dan posle?

18.09.2022. 19:03
  • Podeli:
evroprajd 2 vladimir sporičić tanjug.jpg Foto: Vladimir Sporičić/Tanjug

Osvanuo je novi dan uprkos apokaliptičnom osećaju koji je vladao juče na ulicama. Održala su se brojna dešavanja ovde u centru prestonice i na kraju smo razgovarali sa građanima da li je juče bio uspešan dan za Srbiju i da li smo kao društvo napredovali i li nazadovali.

Stanovnici prestonice smatraju da je jučerašnji dan jeste i nije bio uspešan za našu zemlju. Ljudi kažu da vole dešavanja i da u suštini bolje i nije moglo da prođe od onoga kako je na kraju sve prošlo.

Neki kažu i da su razočarani, neki su srećni da nije bilo većih nereda.

Premijerka je rekla da je Srbija uspela da sačuva sabilnost uprkos pokušajima da se ozbiljno ugrozi.

"Mi smo sve što se dešavalo uradili na najbolji mogući način, završili smo konačno čini mi se sa ovom temom, stavljamo tačku na to. okrećemo se većim temama, bitnijim stvarima u smislu pripreme za zimu i svega onoga što je pred nama u smislu međunarodnih izazova", rekla je juče Ana Brnabić tokom vanredne konferencije za novinare.

I ovaj 17. septembar je prošao, izgleda mirnije nego očekivano. Građani su saglasni u molbi: Beograd je živ grad i uvek ima nešto interesantno da se radi, te da se sledeći put makar podele događaji na čitav vikend.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()