Beogradska praznična čarolija u parku pored reke nudi brojne atrakcije

Najviše gužve je kod novogodišnje kočije, upravo tu se svi najbrže sete svojih molbi za Deda Mraza

Autor: Bojana Petrušijević
18.12.2022. 20:30
  • Podeli:

Beogradska praznična čarolija se ove godine spustila do reke. U Savskom parku Beograda na vodi nalaze se brojne atrakcije za sve one koji žele da uživaju u dobroj hrani, muzici i prazničnim događajima.

Pored ležaljki – vatra, na sceni di-džej u iščekivanju koncerta džez pevačice Aleksandre Bjelić, a preko puta klizalište gde mališani strpljivo uče svoje prve pokrete na ledu.

Najviše gužve je kod novogodišnje kočije, upravo tu se svi najbrže sete svojih molbi za Deda Mraza.

Neki žele četvorku iz hemije i matematike, drugi dres fudbalske reprezentacije Srbije, barbiku ili neku drugu novu igračku, a ima i onih koji skromno kažu da im, osim dobrog zdravlja, ništa više ne treba!

Tokom trajanja zimske bajke, posetioci će uživati u dečijim predstavama i koncertima – od Hora Čarolija do Vasila Hadžimanova.

Ipak, čarolija nije prava ako nema hrane, pa su zato tu rustične kućice u kojima ima svega – od sireva, preko čokoladica, do palačinki.

I kod Deda Mraza je veselo. Blicevi sevaju na sve strane, a on se za sada ne oglašava drugačije do osmehom i ima pune ruke posla.

Beogradska zimska bajka je otvorena do 15. januara. A mi se nadamo da će do tada sve one najvažnije vaše želje biti ostvarene.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()