"Bol ne prolazi, jaka zbog ćerke": Majka umrle bebe iz Sremske Mitrovice objavila potresnu poruku

Saslušali su je, kaže, u policiji i navodno rekli da će krivični postupak biti pokrenut

21.01.2024. 09:57
  • Podeli:
beba, bebe, porodilište - shutterstock-6593eb2554964.webp Foto: Shutterstock

Marica Mihajlović, majka bebe Elene preminule u OB Sremska Mitrovica ne nalazi način da se pomiri sa ogromnom tragedijom koja je zadesila njihovu porodicu, ipak, kako kaže za Telegraf.rs, mora da bude jaka zbog svoje ćerke.

"Imam da poklonim stvari za tek rođenu bebu devojčicu i kozmetiku. Ako je nekom potrebno nek mi se javi u inboks", napisala je ona na svom Fejsbuku, nakon što je Elena preminula.

Ona dodaje da je u lošem stanju, kao i da bol ne može da prođe.

"Da sam dobro - nisam. Bol ne može da prođe, ali šta ću, moram da budem jaka zbog svoje ćerke".

Podsetimo, dvanaestog januara u kasnim večernjim satima Marica se porodila. Dete je, kaže majka, rođeno bez pulsa. Tokom jučerašnjeg dana, dali su izjavu u policiji.

"Nakon toga su pokušavali da je reanimiraju. Vratili su je u život. Srce joj je teško radilo. Mogla je pod aparatima da diše. Iza ponoći su je odveli u Novi Sad i sutradan ujutro su mi javili da je beba preminula", rekla je majka.

Saslušali su je, kaže, u policiji i navodno rekli da će krivični postupak biti pokrenut.

"Čekamo samo nalaz obdukcije", poručlila je ona juče.

Iz OB Sremska Mitrovica stiglo je kratko saopštenje da se sprovodi unutrašnji nadzor povodom događaja, da je obaveštena zdravstvena inspekcija, te da će i javnost biti obaveštena o ishodima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. M. (45), lekara Opšte bolnice u tom gradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv zdravlja ljudi. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, M. M. biće određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()