Đerlek otkrio šta će se desiti sa kovid bolnicom u Batajnici

Državni sekretar Ministarstva zdravlja je rekao da je kovid bolnica u Kruševcu pripala lokalnom Zdrvstvenom centru, koji će deo kapaciteta prebaciti u tu bolnicu

14.08.2023. 19:10
  • Podeli:
covid-kovid-omikron-reuters.jpg

Plan je da kovid bolnica u Batajnici, u blizini Beograda, služi za palijativno zbrinjavanje i dijalizu, poput novosadske kovid bolnice, izjavio je državni sekretar Ministarstva zdravlja Srbije Mirsad Đerlek.

Đerlek je za RTS izrazio očekivanje da bi do toga, u Batajnici, moglo da dođe za dva do tri meseca.

On je podsetio da je u Novom Sadu već počela realizacija tog projekta i dodao da je u Batajnici ostalo da budu rešeni imovinski odnosi u vezi zemljišta, čiji deo pripada Ministarstvu odbrane.

Đerlek je rekao da je kovid bolnica u Kruševcu pripala lokalnom Zdrvstvenom centru, koji će deo kapaciteta prebaciti u tu bolnicu.

Dodao je i da će palijativni centar imati jedno od glavnih mesta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()