Er Srbija najavila mogući nastavak kašnjenja i otkazivanja letova

Razlog je i dalje isti

07.08.2023. 19:19
  • Podeli:
air serbia er srbija facebook Aerodrom Morava Kraljevo-6489984297247.webp Foto: Facebook Aerodrom Morava Kraljevo

Kompanija Er Srbija saopštila je danas da zbog današnje duge zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ usled nepovoljnih vremenskih uslova, kao i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova, tokom večeri i noći može doći do uticaja na saobraćaj srpske nacionalne avio-kompanije.

U saopštenju se navodi da je zabrana proglašena je u 15.46 časova i da će, prema trenutnim informacijama, trajati do 18 časova. 

Dodaje se da bi ta duga zabrana posledično mogla uticati i na saobraćaj Er Srbije u jutarnjem talasu.  

Iz Er Srbije ističu da nadležne službe kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja i da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani. 

Svi putnici koji izgube konekcije biće preusmereni na druge odgovarajuće letove. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()