Er Srbija otvara direktnu liniju sa Tel Avivom

Avio-karte od danas mogu se kupiti po promotivnoj ceni

20.02.2023. 11:39
  • Podeli:
er srbija instagram air serbia-63930f6d87809.webp Foto: Instagram AirSerbia

Er Srbija će od 6. aprila uspostaviti direktne letove između Beograda i Tel Aviva. 

Između glavnog grada Srbije i aerodroma "Ben Gurion", avioni tipa erbas A319 nacionalne avio-kompanije, saobraćaće tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i nedeljom, saopštila je Er Srbija.

Avio-karte od danas mogu se kupiti po promotivnoj ceni počev od 109 evra po smeru u ekonomskoj klasi. 

"Posle pauze od skoro tri godine, usled pandemije korona virusa, početkom aprila ponovo ćemo poleteti do Izraela. Radujemo se povratku u Tel Aviv. Taj grad na obali Sredozemnog mora najveća je gradska oblast i kulturni centar Izraela koji čuva tradiciju i istoriju. Njegovim povratkom u mrežu Er Srbije dodatno ćemo obogatiti ponudu, a putnicima omogućiti dobre veze Bliskog istoka sa Zapadnom Evropom, Sjedinjenim Američkim Državama i Balkanom", izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()