Gužve na granicama: Na ulazu u Srbiju iz Mađarske čeka se dva sata

Na GP Horgoš otvoreno je šest prijemnih terminala za automobile

20.07.2024. 14:16
  • Podeli:
horgoš 20-7-2024 kamere mup-669ba9bd1af0a.webp Foto: Screenshot kamere MUP

I ovog vikenda su velike gužve na graničnim prelazima između Srbije i Mađarske. Najviše se čeka na ulazu u Srbiju, do dva sata, dok je zadržavanje na Horgošu na izlazu iz zemlje oko 60 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju putnička vozila zadržavaju se oko 60 minuta, a otvoreno je šest prijemnih terminala za automobile.

Međutim, putnici treba da računaju na duža zadržavanja na ulazu i izlazu iz Mađarske – na susednom graničnom prelazu Reske čeka se oko dva sata i na ulaz i izlaz, piše RTS.

Na prelazima Tompa-Kelebija, Reske 2-Horgoš 2 i Ašothalom-Bački Vinogradi, putnicima treba oko dva sata da bi se prešla mađarsko-srpska granica u pravcu Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()