Hitno obaveštenje za sve skijaše u Srbiji

Jako je važno da svi skijaši poštuju pravila i procedure kako ne bi ugrozili živote drugih ljudi

22.01.2024. 13:40
  • Podeli:
kurs za instruktore skijanja u vojsci srbije, 22 dec 2023 - Tanjug Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije  (5)-65854972d4d07.webp Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

"Skijališta Srbije" javno su uputila saopštenje gde pozivaju sve skijaše i bordere da se pridržavaju pravila i da ne ugrožavaju živote drugih ljubitelja zimskih sportova.

Oni napominju kako je jako važno da svi skijaši poštuju pravila i procedure kako ne bi ugrozili živote drugih ljudi.

"Apelujemo na skijaše i bordere da obavezno poštuju pravila i procedure u cilju bezbednosti ostalih skijaša! Neodgovorno i bahato ponašanja pojedinih skijaša i bordera, krivudanje na trasi vučnog puta i ispuštanje vučne naprave pre izlaza i određenog mesta, dovodi do ugrožavanja bezbednosti skijaša i bordera, kvara na instalacijama i velike štete.

Zbog ovakvog neodgovornog ponašanja dolazi do prekida u radu instalacija i stvaranju gužvi.

Još jednom podsećamo da su svi ski skijaši i borderi u obavezi da poštuju znakove na skijalištu, propisane znakove zabrana, znakove obaveza, znakove upozorenja, znakovi obaveštenja i svetlosne signale!", napisali su iz "Skijališta Srbije".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()