Hrabri spasioci iz nevremena u Srbiji izbavili 15 ljudi, među kojima petoro dece

Najviše spasenih bilo je u Beočinu u naselju Dunav

19.07.2023. 22:11
  • Podeli:
Nevreme_Novi Sad_Foto Tanjug_Nenad Mihajlović-64b8437ab9902.webp Foto: Tanjug / Nenad Mihajlović

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije spasili su 15 osoba iz olujnog nevremena koje je u večernjim satima zahvatilo Srbiju.

Desetoro ljudi među kojima je bilo petoro dece, vatrogasci su spasili iz šume u Beočinu u naselju Dunav, a jedna žena je spasena u Begeču iz automobila.

Iz čamca na koje je palo drvo na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu vatrogasci su spasili jednog čoveka, dok su kragujevački vatrogasci spasili tri osobe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()